Nijl cruise langs Isis & Hathor Tempels en overige Krachtplaatsen, 7-14 nov 2019

Stel je hart vooraf al open voor Isis, want zij zal je leiden tijdens het aandachtig bekijken van enkele gecodeerde foto's. In opdracht van Moeder LeMUria zijn Sandra en ik, rondom de Volle Maan van 12 november 2019, op aardehealingreis naar Egypte gegaan om er, tijdens een LeMUria Groep Afstandshealing met de Hathors, een wijds 12-voudig ANKH systeem te her-ontvouwen, waarna een Hemels gecodeerde Zonne Blauw Gouden Sleutel Activator in werking is getreden.  

Lees meer »

Karlovy Vary in Tsjechië met ondergronds Bronnenstelsel, ligt aan Tèpla en Eger

Stel je hart vooraf al open voor Maria, Maria Magdalena de Moedergodin Venus, want zij zullen je leiden tijdens het aandachtig bekijken van enkele gecodeerde foto's. De stad, bekend als Karlstad, is genoemd naar de Boheemse koning en Duitse keizer Karel IV. Karlovy Vary kreeg vooral bekendheid als kuuroord voor de hoge adel in 18e en 19e eeuw. Al in de 14e eeuw was bekend dat de warme bronnen (Warmbad in Tsjechisch: Vary) in dit gebied geneeskrachtig waren. Dit kuuroord met haar 12 warme bronnen ligt in West-Bohemen (ca. 900 km van Nederland) en heeft sinds de 14e eeuw een kuurtraditie.

Lees meer »

Melrose Abbey - Gewijd aan Moeder Maria: Onderaards verbonden met Rivier Tweed - Schotland

Melrose Abbey is gewijd aan Moeder Maria, gesticht in 1136 in de plaats Melrose. Rond 1590 stierf de laatste monnik en raakte de abdij in verval. Rond het jaar 650 werd eerder door Sint Aiden al een klooster gesticht met de naam Mailros. In dit klooster vestigde zich Keltische monniken vanaf het eiland Iona. Dit klooster werd ongeveer tweehonderd jaar later verwoest door de Schotten, maar er bleef een heiligdom bestaan.

Lees meer »

Rosslyn Chapel in Roslin - aan de Forth rivier - Schotland, 11-11-2018

Deze Kapel bevat de Heilige Toonvormen van zowel Moeder Aarde als van het Totale Universum. Het ligt een muzikaal geheim verborgen. Deze zijn al meer dan 550 jaren geheim gehouden, maar waren reeds bekend bij de Vikingen, Tempeliers en de Vrijmetselarij in de vroege Middeleeuwen. Nu we weer beter afgestemd raken op de Christus Christina Eenheids Matrix i.c.m. de Kristalnetwerken in Moeder Aarde, mochten wij samen de angstklank van de Kruisiging van Jezus er uit trillen, want deze ondertonen van verdriet en verderf, maar vooral angst en schuld zijn niet meer aantoonbaar aanwezig in de graftomben van deze kapel. We hebben hier een nieuwe krachtige Kapel Frequentie ingesloten die hier nimmer meer verloren zal mogen gaan door welke tegenslag-galg-matrixtoon-energie dan ook! OM MANI PADME HUM

Lees meer »