Contact

 Ik Ben Maria van der Geest en sta als LeMUria Sound Healer doorlopend afgestemd op de Gouden Kristallijnen MoederBron Tempels in LeMUria, etherisch aanwezig in het Versteend Hout Domein Onder de Uluru Rock (Centraal Australië). Ik werk daarom tijdens een LeMUria Sound Healing Consult & tijdens de LeMUria LichtCirkels op Volle Manen & Poortdagen, altijd met Kristallen, Muziek, Klanken, Kleuren en Geuren.

Op 28 november1955 ben ik geboren op een binnenvaartschip op de Maas, exact tegenover een heel oud kerkje in Mook, op ‘n oer LeMUria Drakinnenlijn, lopend van Stonehenge via Glastonbury, Domburg, Slotbosse Toren in Oosterhout, Sint Jan in 's-Hertogenbosch, Mook & Middelaar naar het Duitse Externsteine.

 

Rondom deze water krachtplek in Mook ligt dé LeMUria OerMoederPoort - het HART van 12 etherische LeMUria Klank Piramides, diep verscholen in Moeder Aarde. De Moeder MaasPoort van LeMUria is onlangs op 12-12-2023 weer heropend. Zij staat in verbinding met een ingenieus rivieren- & bronnenstelsel, welke de Draak-Drakin Lemniscaat (zie foto hieronder) door heel Moeder Aarde voedt, afgestemd op Planeten en Sterrenstelsels. Zij cirkelt over heel Moeder Aarde, continue via een heilige rivier in verbinding met de Uluru Rock Baarmoeder en verspreidt hierdoor al haar gouden Kwan Yin Drakinnen Tonen vanuit LeMUria via een onderaards rivieren en bronnenstelsel richting al het leven op Moeder Aarde.

Voor meer info omtrent mijn LeMUria Sound Healing Producten' klik je bovenaan deze website op
'LEMURIA HEALING WEBSHOP' en/of  'PRIVÉ LEMURIA HEALING'.

Adres: Rosa Spierlaan 14, 2343 PT Oegstgeest
Telefoon: 06 5726 7011

E-mail: Maria@sterrenpoort.com