Contact

 Ik Ben Maria van der Geest en sta als LeMUria Hathor Healer afgestemd op de Gouden Kristallijnen MoederBron Tempels in LeMUria, etherisch aanwezig in het Versteend Hout Domein Onder de Uluru Rock (Centraal Australië). Ik werk daarom tijdens mijn Healingen met Kristallen, Muziek, Klanken, Kleuren en Geuren.

Op 28 november1955 ben ik geboren op een binnenvaartschip op de Maas, exact tegenover een heel oud kerkje in Mook, op ‘n oer LeMUria Drakinnenlijn, lopend van Stonehenge via Glastonbury, Domburg, Slotbosse Toren in Oosterhout, Sint Jan in 's-Hertogenbosch, Mook & Middelaar naar het Duitse Externsteine. Rondom deze water krachtplek in Mook ligt dé LeMUria OerPoort van Nederland, en verbonden met Rijn en vele andere rivieren en bronnen, de Kwan Yin Drakinnen Lemniscaat stroom voedt. Zij cirkelt over heel Moeder Aarde rond in verbinding met de Uluru Rock downunder en verspreid hierdoor al haar gouden Kwan Yin Drakinnen Tonen vanuit LeMUria via een onderaards rivieren en bronnenstelsel richting al het leven op Moeder Aarde.

Voor info omtrent een LeMUria Hathor Healing sessie in mijn praktijk of via Live Video op Afstand? Mail of kijk op mijn Website: www.sterrenpoort.com

Blog: LeMUria & de Hathors inspireren jou!

Adres: Rosa Spierlaan 14, 2343 PT Oegstgeest
Telefoon: 06 5726 7011

E-mail: Maria@sterrenpoort.com