Aardehealing via YouTube STERRENPOORT Maria van der Geest

Door enkel aandachtig te luisteren en/of te kijken deel 00k jij mee in het geven van Healing aan Moeder Aarde op deze plaatsen.

Stel dat je zelf niet in staat ben geweest om in dit leven, om welke reden dan ook, naar deze plaats of rivier af te reizen, waar je wel in een van je vorige levens diepe beproevingen hebt gehad, waar je mogelijk nog levenstrauma's hebt achtergelaten die nog geheeld dienen te worden, dan zal ik je in mijn LeMUria Dodecaëder Lichtschip naar deze (inmiddels geactiveerde) LeMUria plekken brengen. Via mijn wijdgeopende Sterrenpoort & LeMUria doorgang, ontvang je dan jouw herstelcode(s), die we dan samen in opdracht van de Goddelijke Moeder LeMUria Drie Eenheid: Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan Yin zullen laten indalen in de Kristallen Netwerken van Moeder Aarde zoals het Versteend Hout, het gestolde water in het Agaath, Andara Obsidiaan of Aquamarijn of het vuur in het Calciet, Carneool et cetera, waar jij jouw beproeving ná de ondergang van LeMUria of de Val van Atlantis doorstaan hebt en het leven noodgedwongen achter je hebt gelaten. Moeder Aarde zal je bijstaan bij het loslaten en transformeren van je verdriet op deze plek. Weet dat je naast het versneld bevrijden van je eigen Lot (lees ook: karma) OOK Moeder Aarde helpt, nu we in het Aquarius Tijdperk zijn beland sinds 2-2-2023 in het reine te komen t.b.v. verhogen van haar kristallijnen Eenheidsbewustzijn, via de geboorte van een nieuw LeMUria Moeder Ras vanuit de Baarmoeder van de Uluru Rock. 

 

START VOORAF MET HET LUISTEREN EN EVENTUEEL MEEZINGEN MET DE BOVENSTE VIDEO - DIT IS HET DOOR MIJ DE VANUIT DE LEMURIA MOEDERBRON ONTVANGEN & GEZONGEN HELENDE MANTRA 'LEMURIA IS COMING HOME - LOKAH SAMASTA SUKHINO BHAVANTU'. Voor de tekst verwijs ik je naar mijn andere website www.mariavandergeest.com

Tekst van hierboven gezongen Mantra 'LeMUria is Coming Home'

LeMUria LeMUria
Is Sound & Coming Home
LeMUria LeMUria
Is Love & Shalom
LeMUria LeMUria
One Heart & Holy Place
LeMUria LeMUria
Is Peaceful & Holy Grace

Let there be Peace on Earth
And let it begin with me
Let there be Peace on Earth
We are One Family

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu
MAY THE WHOLE WORLD BE HAPPY!