Luister vóór je op weg gaat, eerst eens naar mijn krachtige Versteend Hout Meditatie,
waardoor je goed afgestemd, gereinigd, geankerd en beschermd bent.

Als jij ook een keer als LeMuriaans Lichtwerker o.l.v. de Goddelijke Moeder LeMUria & de Hathors een Krachtplek ergens wil gaan bezoeken of een Aardehealingdag of reis wil gaan organiseren, vind je misschien onderstaande raadgevingen, zoals Sandra & ik een dag of reis opstarten, interessant:

 

A - We lezen voor aanvang allereerst vooraf een ingewijd LeMUria Oproepgebed ‘Wij Herenigen ons met LeMUria’, Zie tekst in rechterkolom.

BMijn STERRENPOORT Aardehealing dagen of reizen worden energetisch vooraf gegaan door het neerzetten van een Intentie. Deze wordt omschreven in een 'LeMUria MISSIE, welke wij na het LeMUria Oproepgebed ook weer gezamenlijk hardop uitspreken. 

Die kan per keer verschillend zijn, maar luidde bijvoorbeeld als volgt bij de start op 11 dec 2019 voor onze Maas LeMUria Activatie in Limburg:

Onze Zielen MISSIE is om 11-12-13 dec 2019 overal de Gouden LeMUria Moeder Zonne Geest te laten indalen over onze bestemmingen. Hiervoor reizen we langs leylijnen en waterwegen waar Zonnepoorten, die in de hoogtijdagen van Oud LeMUria hier wijd open stonden, te heropenen en weer te activeren tussen Hemel & Aarde.
Hiermee bekrachtigen we samen mede de Zonnewijzer in Zuid-Holland, afgestemd op de Gouden LeMUria Sterrenpoort in Oegstgeest-Leiden.
Dit doen wij met onze Godinnelijke Hartskwaliteiten i.s.m. Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin, Groene Tara en vele andere Moeder Hathorgodinnen, de Aartsengelen & de Elohim, de Kristallijnen LichtMeesters van LeMUria, de Ancient Moederskulls, de Drakinnen, Dolfijnen, Eenhoorns, Natuurwezens, Elfen, Engelen in samenspel met een groep Kosmonauten - afkomstig van alle sterrenstelsels - die verbonden zijn aan de LeMUriaanse Grootmoeder Sterrenpoort in Oegstgeest-Leiden.

Wij, Maria van der Geest & Sandra Minnee nemen samen de leiding en verantwoordelijkheid op ons, door onze gezamenlijke Liefde, Harmonie en Hartverwarmende Gouddiamanten Regenboog ZonneLicht uit de Bron op te halen, uit te lijnen naar het Hart van Moeder Aarde, om vervolgens in verbondenheid met een Licht Cirkel tijdens de Volle maan over Moeder Aarde uit te stralen. Dit schijnt als een goudgele spiraliserende REGENBOOG fontein, over haar rivieren, rivierbeddingen en zijrivieren, haar bronnen en aangrenzende akkers, alsook via de Kerken- en LeylijnCentra te vuren en de demoniserende invloeden hier te magistraliseren, op plaatsen die ooit dé Zonne Poorten waren binnen het LeMUriaanse MoederRijk.C - Tot slot vragen we om Bescherming & zeggen we bijvoorbeeld uit het boekje 'Het Violette Vuur' van Elizabeth Clare Prophet een aantal decrees hardop voor én als we op onze locaties zijn doen we ceremonies waarbij we geregeld gebeden én zingen Aardehealing liedjes. Hiervoor gebruik ik meestal zelf op inspiratieve wijze geschreven helende gebeden. Klik HIER voor voorbeelden op mijn Blog: LeMUria & de Hathors inspireren jou!

D - We proberen op zoveel mogelijk locaties, waar we speciaal naar toe geleid worden, kwarts (roze) kristallen, maar soms ook heel gericht Drakenogen (gelijkdend op eieren) van bergkristal, rozenkwarts of rookkwarts achter te laten. meestal in het water, natuur of ergens onzichtbaar in een kerk-kapel-kathedraal. Heb jij kristallen? Zorg dan wel dat ze volledig energetisch geschoond en geactiveerd zijn met de juiste Vredes Intenties van de Moedergodin Maria-Isis-Kwan yin-Maria Magdalena-Tara-of welke andere Moedergodin dan ook....er zijn er teveel om hier op te noemen!

E - Doe zelf ook eens een korte ceremonie langs de waterkant in jouw woongebied. Aansluitend kan je dan de Visualisatie oefening doen als je een geopend en verlicht kristal in het water gooit na het zingen van bijvoorbeeld een mantra of gebed.

Visualiseer dan: dat er een reusachtige krachtige oranje-rood-roze Moeder LeMUria Bloed fontein uit de Uluru Rock spuit, het water instroomt waar jij staat, alle windrichtingen op stroomt, alle rivieren verbindend om ten slotte via de Noordzee, Waddenzee of IJsselmeer de oversteek te maken naar andere oorden ver weg.

Tijdens de eerst volgende Volle Maan Licht Cirkel zal ook jouw Waterplek mee gaan stromen. Zij zal voortaan gewijd en gezegend LeMUria Moeder Bloed ontvangen uit 3 bronnen van de Tempelhof in Winssen (het nieuwe Hof van Eden). Kwantumhealing werkt overal doorheen, zo ook stroomafwaarts als stroomopwaarts en zal uiteindelijk overal in Europa en via de Noordzee terecht komen op Moeder Aarde via alle wereldzeeën tot in de kleinste kreekjes en uithoeken aan toe.

Een ononderbroken stroom van MoederBron Liefde zal er mede dankzij jou gegenereerd worden tijdens de Volle Maan Licht Cirkels en door de Sterrenpoort in Oegstgeest geleid naar alle wezens in het totale Omniversum gaan.

Op onderstaande foto's zie je enkele voorbeelden van Sterrenpoort Ceremonies
in praktijk als op een krachtplek

Rating: 0 sterren
0 stemmen