Spotify Afspeellijsten: STERRENPOORT: Aardehealing & Nature LeMUria Songs

Onderstaande afspeellijsten heb ik door de jaren heen samengesteld ten behoeve van alle Helende Maria Light Cirkels en LeMUria Aardehealing Activiteiten, welke ik jarenlang maandelijks bij mij thuis of elders heb georganiseerd. Al deze songs zijn krachtig in te zetten tijdens ceremonies thuis of in de natuur. Ze zijn een geweldige ondersteuning om mee te zingen of samenzang. Natuurlijk kan je dit ook thuis doen om jouw trillingsfrequentie flink te verhogen.

Lees meer »

Vredes Mantra Song: LeMUria is Coming Home & Lokah Samasta Sukhino Bhavantu

'LeMUria is Coming Home' is reeds vele keren door mij gezongen tijdens het geven LeMUriaanse Afstand GroepsHealingen tijdens alle Volle Manen. Door de vele verschuivingen in energie op Moeder Aarde als bij de Mens, dreigen er momenteel veel situaties te ontwrichten, waarbij de Vrede vanuit Eenheidsbewustzijn wel degelijk in gevaar dreigt te komen. Dit kan ook in het klein gebeuren in families, gezinnen, op het werk, maar vooral door regeringsleiders die het het woord Macht nog altijd hoog in het vaandel hebben staan op een patriarchale wijze. Om te helpen de energie beter in balans te kunnen houden, zowel thuis, werk als op wereldwijd niveau, heb ik deze Healingsong gecombineerd met de oude wijze Mantra Lokah Samasta Sukhino Bhanvantu. Een vrije vertaling hiervan is Moge alle wereldburgers in Vrede samenleven. Voor uitgebreide info verwijs ik naar mijn Blogartikel  elders op het internet!

Lees meer »

Hymne: LeMUria, jij bent ons Moederland

Op de al oude wijs van Auld Lang Syne’ zing ik onderstaande tekst. 'Auld lang syne' is van oorsprong een gedicht en lied van de Schotse dichter Robert Burns. De titel kan vertaald worden met ‘lang geleden’ of ‘vervlogen tijden’. Met de emigratie van Schotten naar andere Engelstalige landen werd dit lied, en de traditie, meegenomen. ‘Auld Lang Syne’ wordt tijdens de jaarwisseling gebruikt maar soms ook als afscheidslied. De tekst verwijst dan naar oude herinneringen van het afgelopen jaar of naar de goede gezamenlijk tijden. De feestvierders staan dan in een kring, zingen en bewegen de kring telkens van binnen naar buiten en terug terwijl ze het glas met elkaar heffen.

Lees meer »