LeMUria Bomen

De boom hieronder staat als diepgewortelde vruchtbare Gaia Tree diep afgestemd op de Uluru Rock Moeder Rassen Stamboom.

Vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest activeer ik op LeMUria Poortdagen, Volle Maan dagen en vooral tijdens de 8 LeMUria JaarCirkeldagen op 8-8 / 21-9 /11-11/21-12/2-2/21-3/5-5/21`-6 of gedurende mijn Aardehealing dagtrips door heel Nederland of reizen door het buitenland. Hier onder staat de Gaia Tree Vruchtenboom symbolisch afgebeeld met haar heilige geneeskrachtige bloesems. Deze staan voor het fruit van 12 helende bloemen, bloesemvruchten en kruiden, waarvan de oorspronkelijke geneeskracht 12 maanden achter elkaar in 2023 worden aangetrokken uit de Kosmos van oorspronkelijke paradijstuinen van planeten én opgehaald onder uit de Elfjesbronnen en Versteend Hout lagen van Oerbomen in Moeder Aarde. Dit geschiedt telkens tijdens de krachtdagen én mijn LeMUria Webinars ten gunste van alle 12 hoofdmeridianen en gerelateerde .lichaamsfuncties en organen.

Met ingang van 2023 bezoek ik enkele Krachtportalen rondom bomen, bij waterwegen, kastelen of Kloosters om de Geneeskracht in Nederlandse provincies aan te boren van boven uit de Sterrenstelsels én uit Moeder Aarde. Beide krachten worden dan in een mix vermengd en via de Lichtwerkers die op afstand mee doen door de wortels en wateren van Nederland gezonden op weg naar de LeMUria Lemniscaat Draak-Drakin Stroom van Moeder Moeder Aarde, welke doorlopend geactiveerd wordt door de 4 Elementen Vortexen rondom de Uluru Rock in Centraal Australië: Watervortex op Noordereiland rondom Tongariro in Nieuw-Zeeland, Vuurvortex Haleakala Krater op Hawaii, Aardevortex rondom Tafelberg Zuid-Afrika, Luchtvortex cirkelt tussen Piramides van Gizeh / Sinaíberg Egypte / Tempelberg Jeruzalem Israël. Soms wordt ik uitgezonden naar landen met krachtplaatsen en Rivieren om deze extra te stimuleren en om correcties aan te brengen in het verloop van het Songline / Moeder Maria Mchaëla Drakinnen leylijnstelsel over heel Moeder Aarde. WIL JE HIERAAN BIJDRAGEN? PRINT DAN ONDERSTAANDE FOTO + TABEL UIT EN BESTEL JOUW LEMURIA HEALING TICKET PER DATUM EN DOE MEE AAN EEN GEWIJDE SOUND HEALING OP AFSTAND OF EEN ZOOM SOUND HEALING. 

Overzicht van 12 leMUria Klankportalen via Bloesembomen ergens op Moeder Aarde

 1.  januari - KERSEN BLOESEMS
 2. februari - PRUIMEN BLOESEMS
 3. maart - PEREN BLOESEMS
 4. april - WALNOTEN BLOESEMS
 5. mei - PERZIKKEN BLOESEMS
 6. juni - BANANEN BLOESEMS
 7. juli - APPEL BLOESEMS
 8. augustus - KIWI BLOESEMS
 9. september - CITROEN BLOESEMS
 10. oktober - SINAASAPPEL BLOESEMS
 11. november - AMANDEL BLOESEMS
 12. december - NECTARINE BLOESEMS

Bomen doen er mensengeneraties over voordat ze volgroeid zijn en enorme afmetingen hebben bereikt. Alleen door goede en duurzame bescherming kunnen ze ons helen van oude wonden. Volgroeide, oude bomen zijn in ons land een dus een kostbaar bezit. 

Door intensieve inventarisatie weten we wat ons land aan bijzondere bomen herbergt en kunnen we overheden en beheerders oproepen afdoende beschermende maatregelen te treffen om deze monumenten te beschermen. En we kunnen er met elkaar voor zorgen dat monumentale bomen behouden blijven en voorzien worden van schoon (rivier & bron) water. Hiervoor neemt de Bomenstichting al tientallen jaren haar verantwoordelijkheid in Nederland. Op de pagina 'Websites' staat een link naar de Bomenstichting, waarop een lijst met organisaties per provincie.

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen