LeMUria Water Activatie 'Lek'- 22 jan 2020

Stel je hart vooraf al open voor Maria Magdalena, want zij zal je leiden tijdens het aandachtig bekijken van enkele gecodeerde foto's. Op 22 januari 2020 hebben we een wonderlijke dag beleefd rondom de Lek, de 1e rivier in Nederland ná de Maas, die vanaf de Volle Maan op 10 januari 2020 volgens de LeMUria '13 Drakinnen Volle Manen Kalender 2020' als 1e samen met de Nieuwe maas, Nieuwe Waterweg, Nederrijn en het Pannerdensch Kanaal, geactiveerd werd. Dit gebeurde in samenwerking en afstemming op het Uluru Rock Bewustzijn, de Maori Natuur Spirit van de Kauri boom en de Lichtgroen Groene Moeder Aarde Drakin via het Nederlandse Oer Water Netwerk.

Lees meer »

MAAS LEMURIA ACTIVATIE - LIMBURG - 11-12-13 december 2019

Stel je hart vooraf al open voor Maria & Maria Magdalena, want zij zullen je omringen tijdens het aandachtig bekijken van enkele gecodeerde foto's. Rondom een hele belangrijke Poortdag & Volle Maan op 12-12-2019, = 12-12-12, heb ik voor én na een Geleide LeMUriaanse Afstand GroepsHealing, samen met mijn Aardehealing maatje en vriendin Sandra Minnee, in en rondom mijn 'LeMUria' geboorteplaats op de Maas in Mook & Middelaar, verschillende gewijde Krachtplekken langs de Maas heropend en geactiveerd.

Lees meer »
 

Maria Light Toer GELDERLAND 18 april 2018

Stel je hart vooraf al open voor Maria, want zij zal je leiden tijdens het aandachtig bekijken van enkele gecodeerde foto's. Onze MISSIE in 2018 was om telkens de Heilige LeMUriaanse Moeder Geest over onze bestemmingen te laten dalen. Dit deden wij onder de Hartskwaliteit van Maria-Kwan Yin-Tara, onze Goddelijke Moedergodin, samen met de LichtMeesters van LeMUria, de Ancient Moederskulls en vele andere hulpverlenende Draken, Dolfijnen & Natuurwezens, Engelen & Aartsengelen. Hiervoor bezochten de eerste 5 maanden vele bijzondere plekken in Nederland. We stemden ons eerst af op het Uluru Bewustzijn via mijn Versteend Hout Skull-Trio OMEGA door te luisteren naar een geleide grondende Meditatie op Mp3.

Lees meer »

Hellendoorn & omgeving al 5000 geleden woongebied van jagers en verzamelaars!

De Historische Kring Hellendoorn - Nijverdal, www.hkhn.nl, vertelt dat uit archeologische vondsten afgeleid kan worden dat er al 3000 voor Chr. sprake moet zijn geweest van vaste woonvormen. Grafheuvels, urnen, scherf- en vuursteenvondsten zijn er opgegraven. Dit laatste duidt er op dat hier al duizenden jaren geleden, jagers en verzamelaars rondtrokken en zich leefgemeenschappen, hier op de Sallandse Heuvelrug, vestigden.

Lees meer »
Rating: 0 sterren
0 stemmen