LeMUria Water Activatie 'Lek'- 22 jan 2020

Gepubliceerd op 27 januari 2020 om 20:57

Stel je hart vooraf al open voor Maria Magdalena, want zij zal je leiden tijdens het aandachtig bekijken van enkele gecodeerde foto's. Op 22 januari 2020 hebben we een wonderlijke dag beleefd rondom de Lek, de 1e rivier in Nederland ná de Maas, die vanaf de Volle Maan op 10 januari 2020 volgens de LeMUria '13 Drakinnen Volle Manen Kalender 2020' als 1e samen met de Nieuwe maas, Nieuwe Waterweg, Nederrijn en het Pannerdensch Kanaal, geactiveerd werd. Dit gebeurde in samenwerking en afstemming op het Uluru Rock Bewustzijn, de Maori Natuur Spirit van de Kauri boom en de Lichtgroen Groene Moeder Aarde Drakin via het Nederlandse Oer Water Netwerk.

Deze LeMUria Water Activatie Aardehealing dag verliep niet helemaal zoals we van te voren verwacht hadden, want door de opkomende dichte mist was het verstandiger om te stoppen. Sommige routes leidden ons over de smalle dijken in de uiterwaarden van de Lek. Na een bezoek aan Ameide in de gemeente Vijfheerenlanden, waarschijnlijkheid de oudste nederzetting in de Alblasserwaard en behoorde het tot de oudste steden van Holland, zijn we van de Lek route afgeweken, maar hier komen we later terug om ons werk af te maken.

Om deze Lek tocht inclusief wandelingen, rustmomenten, bezichtigingen en ceremonies te kunnen doen, zijn minstens 2 dagen van afstemming nodig.

Bezochte Krachtplekken:

Wijk bij Duurstede - Kasteel Duurstede
Tull en ’t Waal

Vianen - Kasteeltuin Batestein ‘Hof van Brederode’ - Grote Kerk - Stadhuis

Ameide - Stadhuis - korte Ceremonie aan de Lek

Sluis - Zouwendijk - Zouweboezem - Uitkijkpunt Eendekooi

Schoonhoven - Veerpoort – Bartelomeuskerk – Stadhuis en Nederlands Zilvermuseum

Groot Ammers

Kinderdijk

 

Hieronder kun je mijn PDF schema uitprinten met daarin opgenomen adressen en beschrijvingen van de meeste bezochte locaties. Sommige ontbreken, omdat dit spontaan op ons Pad werd gebracht.

Ik zou het heel leuk vinden als je onderaan eens een reactie achter laat als je hier bent geweest. Misschien woon je er in de buurt en hen je interessante info om te delen op dit Blog of ken je nog meer bijzondere plekjes.

Le M Uria Water Activatie Nederland Lek 22 Januari 2020
PDF – 1,3 MB 881 downloads
13 Drakinnen Volle Manenkalender 2020 I C M Maori Natuur Spirits
PDF – 1,6 MB 904 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.