MAAS LEMURIA ACTIVATIE - LIMBURG - 11-12-13 december 2019

Gepubliceerd op 27 januari 2020 om 17:36

Stel je hart vooraf al open voor Maria & Maria Magdalena, want zij zullen je omringen tijdens het aandachtig bekijken van enkele gecodeerde foto's. Rondom een hele belangrijke Poortdag & Volle Maan op 12-12-2019, = 12-12-12, heb ik voor én na een Geleide LeMUriaanse Afstand GroepsHealing, samen met mijn Aardehealing maatje en vriendin Sandra Minnee, in en rondom mijn 'LeMUria' geboorteplaats op de Maas in Mook & Middelaar, verschillende gewijde Krachtplekken langs de Maas heropend en geactiveerd.

De Moeder Maas is een voorname rivier samen met de Rijn, die als Oer stromen meanderen door meerdere Europese landen, via LeMUria Nederland Waterland richting de Noordzee. Lees voor meer uitgebreide info mijn Blogartikel over de Maas. Ik zie de Moeder Maas als onze Maria Moederrivier, want zij geeft indirect vanuit de L:eMUria MoederBron haar scheppende krachten over aan het water, verspreid over heel Moeder Aarde, speciaal hiervoor uitgesleten in mergel, over aan de wijde omgeving. Onder andere nu ook via de opnieuw uitgelijnde en geactiveerde Moeder Poort van LeMUria in het Limburgse Mook tegenover een heel oud Kerkje op 12-12-2019, liggende op de Maria Drakenlijn Stonehenge - Glastonbury - Extersteine.

In navolging van meerdere Aardehealing dagen in het Nederlandse en Duitse Limburgse grenslandschap, bezochten we nu op aanwijzing van de gouden LeMUria 'Spirit van de Uluru Rock', op 11-12-13 december 2019, onderstaande Krachtplekken:

Onze Lieve Vrouwekerk Maastricht
Karavanserai, Gerechtigheidslaan 16, Maastricht - nu is hier gevestigd: http://www.primitiveart.nl/
Sint Servaaskerk Maastricht
Natuurhistorisch Museum Maastricht
Ceremonie in Maasduinen Reindersmeer
Ceulcum Museum Cuijk
Maria Lourdesgrot, recht tegenover Mook, in Katwijk, gemeente Cuijk
Ceremonie aan de Maas, mijn geboorterivier bij mijn doopkerk ‘Antonius Abt’ in Mook
Mariakapel De Biesselt Mook
Maria kerk in Aengenesch gemeente Geldern Duitsland
Maria Magdalenakerk in Geldern Duitsland

Joriskapel gewijd aan Maria in Wessem, gelegen aan het waterrijke gebied aan de Maas bij Roermond

 

Hieronder kun je mijn PDF schema uitprinten met daarin opgenomen adressen en beschrijvingen van de meeste bezochte locaties. Sommige ontbreken, omdat dit spontaan op ons Pad werd gebracht.

Ik zou het heel leuk vinden als je onderaan eens een reactie achter laat als je hier bent geweest. Misschien woon je er in de buurt en hen je interessante info om te delen op dit Blog of ken je nog meer bijzondere plekjes.

Le M Uria Maas Activatie Volle Maan 3 Daagse 11 13 2019 Docx
PDF – 1,0 MB 917 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.