Hymne: LeMUria, jij bent ons Moederland

Gepubliceerd op 27 januari 2020 om 22:01

Op de al oude wijs van Auld Lang Syne’ zing ik onderstaande tekst. 'Auld lang syne' is van oorsprong een gedicht en lied van de Schotse dichter Robert Burns. De titel kan vertaald worden met ‘lang geleden’ of ‘vervlogen tijden’. Met de emigratie van Schotten naar andere Engelstalige landen werd dit lied, en de traditie, meegenomen. ‘Auld Lang Syne’ wordt tijdens de jaarwisseling gebruikt maar soms ook als afscheidslied. De tekst verwijst dan naar oude herinneringen van het afgelopen jaar of naar de goede gezamenlijk tijden. De feestvierders staan dan in een kring, zingen en bewegen de kring telkens van binnen naar buiten en terug terwijl ze het glas met elkaar heffen.

 

Waar komt dit ritueel van oorsprong vandaan?
Toen ons Moederland LeMUria in lang vervlogen tijden ten onder ging, hielden de Hoge Priesteressen staande  in een LichtCirkel elkaars handen vast alvorens men samen met miljoenen anderen in de kolkende zee massa verdween. Slechts enkele duizenden wisten boven te komen en Atlantis te bereiken om hier voet aan wal te zetten. Gelukkig waren er wel vóór de ondergang van LeMuria, meerdere kristalsteden gebouwd in de binnenaarde, omdat men al duizenden jaren aan zag komen dat dit zou gaan plaatsvinden. Vele kristalsteden weet ik me nog herinneren als Jeru-Shalim, Telos en Shamballah. Vele tienduizenden Kristal- LichtMeesters zijn hier op tijd naar verhuisd, zodat ze de kristalkrachten konden vasthouden in Moeder Aarde. Lees meer hierover op mijn Blog 'LeMUria & de Hathors inspireren jou!

 

Deze wijs diende ook nu weer om als Healingsong gebruikt te gaan worden. Daarom ontving ik op inspireerde wijze onderstaande tekst van de Hathor Moeder Maria.

Tekst om mee te zingen met
LeMUria, jij bent ons Moederland!

Vanuit de diepte in ons hart
Verbinden wij ons saam
Met Maria & de Hathors
LeMUria is haar naam
Waar Liefde ooit ten onder ging
Door misbruik van de macht
Zal MU ons weer herinneren
Dat Eénheid is haar krácht
LeMUria, LeMUria
Jij bent ons Moederland
Wij houden van LeMUria
En reiken elkaar de hand

Vanuit de wijsheid in ons hart
Zingen wij nu met elkaar
Voor slachtoffers en daders
Als Familie van elkaar
LeMUria, LeMUria
Jij bent ons Moederland
Wij houden van LeMUria
Dat doen wij hand in hand

Vanuit ons gouden Moederhart
Ontsteek ik deze kaars
Voor Voorspoed, Vrede & Geluk
Voor LeMUria terug op Aard   

 

@Maria van der Geest – STERRENPOORT

    

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia Bol
4 jaar geleden

Wat zing ik graag deze mooie liedjes! Dank je wel.