Rosslyn Chapel in Roslin - aan de Forth rivier - Schotland, 11-11-2018

Deze Kapel bevat de Heilige Toonvormen van zowel Moeder Aarde als van het Totale Universum. Het ligt een muzikaal geheim verborgen. Deze zijn al meer dan 550 jaren geheim gehouden, maar waren reeds bekend bij de Vikingen, Tempeliers en de Vrijmetselarij in de vroege Middeleeuwen. Nu we weer beter afgestemd raken op de Christus Christina Eenheids Matrix i.c.m. de Kristalnetwerken in Moeder Aarde, mochten wij samen de angstklank van de Kruisiging van Jezus er uit trillen, want deze ondertonen van verdriet en verderf, maar vooral angst en schuld zijn niet meer aantoonbaar aanwezig in de graftomben van deze kapel. We hebben hier een nieuwe krachtige Kapel Frequentie ingesloten die hier nimmer meer verloren zal mogen gaan door welke tegenslag-galg-matrixtoon-energie dan ook! OM MANI PADME HUM

Kwan Yin, legde met haar Drakinnen de Roosmatrix van Moeder Maria & Maria Magdalena in de frequentie en opende opnieuw de Flower Of Live Moeder Toon in het hart van haar ziel onder én langs de wateren van de Rock of Edinburgh! De River Forth, 'Zwarte Rivier' is een Toonrivier op Moeder Aarde.

 

De rivier de Forth is 47 km lang, en is de grootste rivier van Midden-Schotland en mondt uit in Firth of Forth. Zij was vroeger bevaarbaar tot Stirling maar door verzanding en de toenemende grootte van schepen nu niet meer.

 

Langs de bogen in de Rosslyn Chapel zijn 13 verschillende geometrische patronen in de gezichten te zien op de kubusstenen: zie ook https://www.youtube.com/watch?v=cy2Dg-ncWoY

Over de kubussen staat geschreven dat er oorspronkelijk 215 kubussen waren. Twee van hen zijn afgebroken en verloren gegaan in de afgelopen 500 jaar zonder duidelijke uitleg hoe dit is gebeurd. Men denkt dat er 216 kubussen / rechthoeken op het plafond van Rosslyn moeten zijn geweest, omdat het samenvoegen van alle kubussen in één GROTE kubus 216 oplevert. Dit zijn de 13 toon frequenties van de Chladni-patronen. Ook zal er een Chladni-patroon verschijnen wanneer de juiste reeks kleinere patronen worden samengevoegd. Dit zijn figuren in een plat vlak, die optreden als dit vlak trilt op specifieke toonhoogten. Slaginstrumenten met een bepaalde toonhoogte vertonen dit soort trillingspatronen. Dit verschijnsel is rond 1782 ontdekt door Ernst Chladni.

 

Zie voor 'Rosslyn Chapels Cymatics and Music Connection with China'onderstaande youtube 
https://www.youtube.com/watch?v=71k8imoD-Mk&start_radio=1&list=RD71k8imoD-Mk&t=3


De Chinese connectie:

Cymatics is een beeld dat in deeltjes en vloeistoffen wordt veroorzaakt door geluid en trillingen. Dit werd door de eeuwen heen over de hele wereld bij oude culturen in hun kunst en voorwerpen aangetroffen, met name China in hun 5000 jaar oude muziekgeschiedenis. De vroege Chinezen maakten klankschalen door de 'observatie van patronen in de natuur'.
Rosslyn Chapel werd in de 15e eeuw gebouwd door Sir William Sinclair en de ontwerper Sir Gilbert Haye. Hij was verantwoordelijk voor het interieur waaronder de 216 carvings. Deze kennis had dhij opgedaan tijdens een reis naar Cathay, het tegenwoordige Tibet. Hij bracht hier 14 jaar door met het vergaren van (muziek)kennis, waarmee hij terugkeerde naar Schotland, om ze in steen te verankeren in Rosslyn Chapel.

Wat deden zij:
     1. Ze carfden engelen in stenen kubusvormen in de plafonds en bogen van de kapel. Dit verbijsterde Thomas Mitchel (youtube filmpje) tot hij zich realiseerde dat deze een muzikale notenbalk vormden en dat er van de kubussen geheimen af te lezen zouden zijn.

     2. Met behulp van deze speciale verbeterde fototechnieken bedachten Thomas en Stuart, dat het snijwerk boven de engel, A, B en C toonfrequenties voorstellen

     3. Thomas en Stuart gebruikten een oude methode om het maken van de kubusvormen na te bootsen. Hiervoor gebruikten ze een plaat die met zand er op werd getrild, totdat het een bepaald Chjladni patroon vormde, wat de juiste toonhoogte aangaf. De patronen kwamen overeen met die in de bogen van de Rosslyn-kapel. Zo zijn er figuren zichtbaar van een DNA spiraal en de Ouroboros.

 

Daarnaast bestaan er mysterieuze verhalen van het dorpje Roslyn, doordrenkt met de geschiedenis van de oude Tempeliers en de Vrijmetselarij. Men schrijft: Een van de theorieën rond Rosslyn is dat het de geheime rustplaats zou zijn van de Heilige Graal, de Ark van het Verbond en zelfs het gemummificeerde hoofd van Christus.

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia Bol
4 jaar geleden

Wat een bijzondere kapel met al de prachtige blokken met geluidstonen erin. Werkelijk een heel intrigerend bouwwerk en een prachtige plek. Wat een onvoorstelbaar kunstwerk is daar gecreeërd!