Nijl cruise langs Isis & Hathor Tempels en overige Krachtplaatsen, 7-14 nov 2019

Stel je hart vooraf al open voor Isis, want zij zal je leiden tijdens het aandachtig bekijken van enkele gecodeerde foto's. In opdracht van Moeder LeMUria zijn Sandra en ik, rondom de Volle Maan van 12 november 2019, op aardehealingreis naar Egypte gegaan om er, tijdens een LeMUria Groep Afstandshealing met de Hathors, een wijds 12-voudig ANKH systeem te her-ontvouwen, waarna een Hemels gecodeerde Zonne Blauw Gouden Sleutel Activator in werking is getreden.  

Onze gezamenlijke IK BEN LIEFDES REGENBOOG FREQUENTIE, heeft vanuit de LeMUria Harte Kern van ons etherische Uluru Rock Domein, alle achtergebleven ontzielde Hathor Harten bereikt. Dit trilde door de Nijlrivier alle kanten op door alle wateren van Moeder Aarde heen. Vanaf een Gouden Lichtschip, gelijkend op een Zonneboot van de Farao's, openden de Gouden trappen zich omhoog naar de 12 LeMUria Poorten van de Gouden Stad Jerushalim in Shamballa. Hier doorheen kunnen eindelijk Oude LeMurianen, die hier om het leven zijn gebracht, weer de weg omhoog vinden naar hun eigen Gouden Maria Tempel, waar Eeuwige Vrede, Harmonie in Vrijheid op hen ligt te wachten.

Kijk aandachtig rond, want sommige foto's zijn gecodeerd met een krachtige Broncode! Als jij ooit een leven hebt gehad in het (vóór) Oude Egypte, zal je zeker een zielsherinnering hebben aan deze regio en kan er een zielsfragment omhoog komen uit de LeMUria Moeder HathorBron! Overdracht & Hereniging via oogcontact is dan mogelijk. Dit is schitterend en zal je Bezielende Spirituele Ontwikkeling bespoedigen en wil je helemaal in de sfeer komen? Luister dan ook nog eens naar de 11e Volle Maan healingsong 'Jerusalem of Gold' hieronder.

Op onderstaande Video zie je hoe ik, staande voor de Isis Tempel, op het eiland Philae in de Nijl, een eer breng aan de Goddelijke Moeder door hier mijn 'Gebed tot Isis' hardop in de drukte voor te lezen. 

Gebed tot Isis

Machtige Isis
Godin met zovéél verschillende namen

Jij kent alle magistrale geheimen van het Omniversum

Grootse Moeder & Hathor Koningin
Ik schenk jou mijn Daadkrachtige Handelingen

gezegend door jouw aanwijzingen
via de elementen Vuur, Water, Lucht & Aarde

Opdat ik mij omhuld zal weten door jouw Licht
zo als jij Osiris lief had

Schone Isis, schenk mij jouw Liefde
Wijsheid, Moed en Vertrouwen

Dat jouw Liefde en Geest
Via mij mogen uitgroeien

tot een leven vol LeMUriaanse Glorie en Geluk

Onverzettelijk zullen jouw vleugels
dan door de mijne mogen zegevieren

Voor NU & Altijd

Maria van der Geest

Na de Oproep om het Nijlwater met Scheppende coderingen te gaan bevruchten, besloten we om de Nijlreis 'Cruise langs de schatten van de Nijl' te boeken bij Krasreizen, omdat we dan geen omkijken hadden naar de organisatie en onder begeleiding en in sneltreinvaart, vele belangrijke Tempels op Krachtplekken zouden kunnen bezoeken. Met de trein reisden we daags voor ons vertrek alvast vanuit Leiden met de trein naar Brussel. Na een overnachting nabij de luchthaven van Zaventem vlogen we in de ochtend al vroeg naar Luxor. Hier begon ons magische avontuur. Terwijl we mee gingen in een groep, zonderden wij ons meestal ongemerkt al snel af voor het doen van onze 'ceremoniële verplichtingen' ter plekke. Er was meestal voldoende vrije tijd ingelast om overal samen rond te lopen, foto's te maken, ons Licht neer te zetten en uiteraard overal een kleine kristal achter te laten.

Onze Egyptische reisleider Abdul, had een andere volgorde van excursies overwogen, dus wijkt de beschrijving in mijn PDF onderaan dit bericht af van de volgorde van mijn foto's. 

 

We hebben de volgende locaties langs de Nijl in Egypte bezocht:

Luxor - De Tempel van Luxor

Luxor - Tempel van Karnac met dubbele rij Sfinxen

Luxor - Sound & Lightshow Karnak

Luxor Westoever Nijl - Vallei der Koningen, Dodentempel van Koningin Hatsjepsoet

Luxor - Kolossen van Memnon, tussen de dodentempels staat 2 beelden die de ingang van de begrafenis Tempel Amenhotep III bewaakten

Edfu - Horus Tempel, best bewaarde en grootste Tempel van Egypte

Aswan - Highdam = Aswandam 

Tempels van Abu Simbel: Ramses II & Hathor en Nefertari (vrouw van Ramses II) ten zuiden van Nassermeer.
Is vanaf Aswan ruim 3,5 uur rijden door Nubische Woestijn

Aswan: Philae-eiland 'Parel van Egypte' met Isis Tempel, Osiris Tempel, Hathor Tempel, Romeinse Tempel 

Aswan - varen naar Nubisch dorp aan de Nijl, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan

Aswan - zeiltocht met felucca naar de Botanische Tuinen op eilandje in de Nijl

Aswan - bezoek aan steengroeve van de Onvoltooide Obelisk van farao Hatsjepsoet 14e voor Chr.

Dubbel Tempel Kom Ombo, waar Valkgod Horus én Krokodillengod Sobek wordt vereerd

 

Aardehealingreis Egypte 7 14 Nov 2019
PDF – 2,1 MB 850 downloads

Hieronder kan je luisteren naar de 11e Volle Maan healingsong van 2019: 'Jerusalem of Gold' 7.45 min


Reactie plaatsen

Reacties

Hettie
4 jaar geleden

Wat een prachtige foto's, Maria. Jouw berichten raken me, al begrijp ik er soms niet veel van. Ook deze foto's doen iets met mij en ook daar begrijp ik niet zoveel van. Dank je wel voor het plaatsen en voor je mooie werk!

Margreet Tom-Stokvis
4 jaar geleden

Dag Maira Wat is Het Lied over Jerualem Prachtig ! Uw Fot's zijnook : Heel Bijzonder !Sinds kot volg ik U op devoet ! U doet heel Bijzonder Werk en ik Leer Veel van U ! Ik doe ook mee met Uw Volle Maan's Meditaties en : Vanavond dus ook ! Harte Groet van Margeet Tom-Stokvis